KONTAKT OS

Uddannelser

Foreningen udbyder løbende en række uddannelser rettet mod landbrugsselskabernes bestyrelser eller mod grupper af ansatte. De udbydes enten af foreningen selv eller i samarbejde med etablerede uddannelsesudbydere – f.eks. Aarhus Universitet eller Aros.

Intensionen er at udbyde specifikke uddannelser, som afspejler ønsker og behov hos medlemsgruppen. Det giver deltagerne gode muligheder for at opbygge faglige og sociale netværk, som kan fremme nytten af det lærte.
Landmænd

Aktuelle udbud af uddannelser

Bestyrelsesuddannelse for medlemsvirksomheder i DFA – landbrugsselskaber og leverandører:

Bestyrelsesuddannelse for medlemsvirksomheder i DFA – landbrugsselskaber og leverandører (i samarbejde med DFA)

DFA FARM PRODUCTION MANAGER

- Et kursusforløb målrettet mellemlederne i stald

DFA FARM PRODUCTION MANAGER Program er et praktisk orienteret lederudviklingskursus målrettet mellemledere med ledelsesansvar for ansatte – enten som team-, sektions- eller farmmanager. Kurset er på 15 dage fordelt på 4 seminarer over 13 måneder.

Igangværende kursus slutter i september 2023. Vi søger deltager til nyt kursus med start primo 2024. Sigtet er at få samlet et hold på min. 12-15 managers.
DFA FARM PRODUCTION MANAGER har været gennemført 9 gange og med i alt ca. 110 deltagere siden 2009 primært med svine- og plantemanagers. Erfaringerne viser, at uddannelsesforløbet giver deltagerne stor faglig og personlig udvikling til gavn for arbejdspladsen.

Se i videoerne nedenfor en managers udbytte af det tidligere kursus kaldet FPM

Farm Production Manager

FPM with russian subtitles

DFA Crop Manager Program – CMP

– Et kursusforløb målrettet mellemlederne i mark

DFA Crop Manager Program er et praktisk orienteret lederudviklingskursus målrettet mellemledere med ledelsesansvar for ansatte i marken – typisk for traktorførere. Kurset er på 11 dage fordelt på 3 seminarer over knap et år.

Der er ikke planlagt opstart af kursus i 2023.

Lederudviklingsgrupper:


Uddannelser udbudt af andre aktører

Bestyrelsesuddannelse med fokus på SMV’er:

Bestyrelsesuddannelse med fokus på SMV’er, som er målrettet nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer i små og mellemstore virksomheder

Uddannelse for bestyrelsesformænd:

Uddannelse for bestyrelsesformænd, som er målrettet nuværende og kommende bestyrelsesformænd.

Bestyrelsesuddannelse med fokus på SMV’er:


Aros mini MBA i bæredygtighed:


Danish Farmers Abroad

Danish Farmers Abroad er en forening for danske landbrugsselskaber i udlandet. Foreningen har til stadighed medlemstilgang, og der er nu 77 medlemmer med aktiviteter i 44 lande.
KONTAKT OS
Gyldenrisvej 11
6854 Henne
Tlf. +45 4037 2379
info@danishfarmersabroad.dk
Hjemmeside: Georgi.dk
graduation-hatmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram