KONTAKT OS

Bliv medlem

Danish Farmers Abroad er en interesseforening for følgende tre typer medlemmer:

LANDBRUGSSELSKABER

Landbrugsselskaber er foreningens kernemedlemmer, der sætter kursen for foreningens aktiviteter.

FIRMAER

Firmaer, de vigtigste leverandører til landbruget, ser foreningen som en værdifuld vej til nærkontakt med danske landbrugsselskaber med landbrugsaktiviteter i udlandet.

ENKELTPERSONER

Enkeltpersoner, som ser en interesse i at knytte sig til foreningen og følge landbrugsvirksomhedernes spændende internationale udvikling på nærmeste hold
KøerGrisefarmMajetærsker

Medlemsskaber

Læs herunder om vores forskellige medlemskaber.

LANDBRUGS-SELSKABER

Som medlem af Danish Farmers Abroad får landbrugsvirksomheders ledelse og ansatte adgang til et suverænt netværk af danske landmænd, investorer, selskaber, medarbejdere i udlandet, samt til leverandører til dansk landbrug i udlandet.

Ledelse og ansatte får mulighed for at deltage i Erfa-grupper og i foreningens arrangementer både i Danmark og i det land hvor du driver landbrug. Derudover modtager de et målrettet nyhedsbrev, der har til formål at informere om aktiviteter mv. i Danish Farmers Abroad.
3.500 kr. pr år for medlemmer med 0-5 ansatte
4.000 kr. pr år for medlemmer med 6-15 ansatte
5.000 kr. pr. år for medlemmer med 16-40 ansatte
6.000 kr. for medlemmer med mere end 40 ansatte

FIRMAMEDLEMSSKAB FOR LEVERANDØRER

Danish Farmers Abroad er et stærkt netværk af investorer, selskaber, landmænd og virksomheder med interesse i og for danske landbrug i udlandet.

Som firmamedlem og leverandør til branchen, opnår du en direkte kontakt til en spændende målgruppe med den nødvendige investeringslyst, vilje og erfaring – både med branchen og med ”grænseoverskridende” løsninger og muligheder.

Foreningen giver endvidere landbrugets leverandører, samarbejds- og sparringspartnere adgang til foreningens konferencer, netværks- og ERFA-møder, hvor der både er mulighed for at præsentere nye produkter og høste erfaringer, samt få gode råd fra brugere, investorer og kolleger.

For leverandør/
virksomhedsmedlemmer har vi 3 underkategorier af medlemskaber, alt efter virksomhedens størrelse:
Virksomhed med 1 medarbejder: 3.500 kr. per år
Virksomhed med 2-5 medarbejdere: 7.000 kr. per år
Virksomhed med 5< medarbejdere: 11.100 kr. per år
Se alle firmamedlemmer

PERSONLIGT MEDLEMSSKAB

Som personligt medlem af Danish Farmers Abroad får du adgang til et suverænt netværk af danske landmænd, kolleger, investorer, selskaber og leverandører til dansk landbrug i udlandet.

Men vigtigst af alt: Du bliver selv en del af dette enestående netværk af landbrugsfolk i alle aldre, som i uformelle rammer udveksler erfaringer – og inspirerer og udfordrer hinanden!

Du får således mulighed for at deltage i både lokale og regionale arrangementer, der har relevans for dig og dine kolleger, ligesom du modtager foreningens nyhedsbrev og invitationer til foreningens konferencer, faglige møder og webinarer.
Pris for medlemskab: 500 kr. pr år

MEDLEMSSKAB-
LANDBRUGS-STUDERENDE

Som medlem af Danish Farmers Abroad får du adgang til et suverænt netværk af danske landmænd, så du kan få et indtryk af, hvordan danske landmænd driver landbrug uden for landets grænser. Og mulighed for at knytte kontakter til landbrugsvirksomheder, når du søger et praktiksted i udlandet.

Som studerende får du invitation til at deltage i foreningens konferencer, hvor der ofte laves et separat temamøde for landbrugsstuderende som en del af konferencen.

Endvidere får du tilsendte foreningens nyhedsbreve.

Prisen for medlemskab:
De første 12 måneder: Gratis
Efterfølgende år: pris: 250 kr. pr år

Danish Farmers Abroad

Danish Farmers Abroad er en forening for danske landbrugsselskaber i udlandet. Foreningen har til stadighed medlemstilgang, og der er nu 58 medlemmer med aktiviteter i 44 lande.
KONTAKT OS
Gyldenrisvej 11
6854 Henne
Tlf. +45 4037 2379
info@danishfarmersabroad.dk
Hjemmeside: Georgi.dk
apartmentgraduation-hatuserleafmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram