KONTAKT OS

Kære medlemmer og interessenter

Johannes meddelte før sommerferien til bestyrelsen i Danish Farmers Abroad at han ønsker at stoppe som sekretariatsleder i foreningen pr. 1. oktober.

Danish Farmers Abroad har de sidste næsten 11 år været begunstiget af at have Johannes Hansen siddende ved roret. I denne periode er foreningen vokset betydeligt og blevet til det, som Danish Farmers Abroad i dag er og står for. Et netværk for os alle der enten er ejere, ledere, leverandører eller på anden måde interessenter af foreningen. Vi har meget at sige tak til Johannes for.

Bestyrelsen har samtidig den glædelige nyhed, at vi via vores netværk, er lykkedes at lave en aftale med Tom Axelgaard, som tager over efter Johannes. Tom Axelgaard har siddet i bestyrelsen siden sidste valg. Vi siger derfor velkommen til endnu et ikon indenfor landbruget, der har sat sit præg på udviklingen af dansk landbrug i udlandet. De næste par måneder vil Johannes og Tom arbejde sammen om overdragelse af opgaverne.

Vi har meget at takke Johannes for. Derfor håber vi også I vil være med til at fejre ham ved en afskedsfest fredag d. 27. januar 2023, som vi holder i forlængelse af generalforsamling og konference.


Med venlig hilsen

Bestyrelsen i DFA
Jytte Rosenmaj, Kristina Skeldal, Jens Møller Knudsen, Jesper Brunhøj Jensen, Christine Jansby, Hans Henrik Koefoed

Danish Farmers Abroad

Danish Farmers Abroad er en forening for danske landbrugsselskaber i udlandet. Foreningen har til stadighed medlemstilgang, og der er nu 58 medlemmer med aktiviteter i 44 lande.
KONTAKT OS
Gyldenrisvej 11
6854 Henne
Tlf. +45 4037 2379
info@danishfarmersabroad.dk
Hjemmeside: Georgi.dk
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram